ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια λόγω των θυελλωδών ανέμων

news room 1 λεπτό ανάγνωση
πλοίο δεμένο

Προ­βλή­μα­τα στις ακτο­πλοϊ­κές συ­γκοι­νω­νί­ες λόγω των πολύ θυ­ελ­λω­δών ανέ­μων που πνέ­ουν στο Αι­γαίο και φθά­νουν το­πι­κά τα 9 με 10 μπο­φόρ. Συ­γκε­κρι­μέ­να απα­γο­ρεύ­τη­κε ο από­πλους των πλοί­ων από τα λι­μά­νια του Πει­ραιά, της Ρα­φή­νας και του Λαυ­ρί­ου.

Από τον Πει­ραιά πραγ­μα­το­ποιού­νται τα δρο­μο­λό­για μόνο προς τον Αί­γι­να με πλοία κλει­στού τύπου.

Κα­νο­νι­κά γί­νο­νται και τα δρο­μο­λό­για στη γραμ­μή Πέ­ρα­μα-Πα­λού­κια Σα­λα­μί­να. Κλει­στό πα­ρα­μέ­νει το Ρίο-Αντίρ­ριο ενώ δεν πραγ­μα­το­ποιού­νται τα δρο­μο­λό­για στις γραμ­μές Κα­βά­λα-Πρί­νου, Κε­ρα­μω­τή-Θάσος και Αλε­ξαν­δρού­πο­λη Σα­μο­θρά­κη. Κα­νο­νι­κά γί­νο­νται τα δρο­μο­λό­για στις γραμ­μές Ηγου­με­νί­τσα-Κέρ­κυ­ρα και Κυλ­λή­νη-Κε­φαλ­λο­νιά-Ζά­κυν­θο.

Η εθνι­κή με­τε­ρε­ω­λο­γι­κή υπη­ρε­σία εξέ­δω­σε δελ­τίο αναγ­γε­λί­ας θυ­ελ­λω­δών ανέ­μων για βο­ρειο­α­να­το­λι­κό βο­ρειο­δυ­τι­κό κε­ντρι­κό και νο­τιο­δυ­τι­κό Αι­γαίο,Θρα­κι­κό,Στενό Κα­φη­ρέα Νότιο Ευ­βοϊ­κό και θά­λασ­σα Κυ­θή­ρων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.