Ατάκτως Ερριμμένα

Το ISIS του Νότη

Δυστυχώς, ατύχησα και δεν μπόρεσα να δω την πολυδιαφημισμένη εκπομπή , η οποία θα φιλοξενούσε τον Νότη Σφακιανάκη. Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα του…ξέφευγε ο ISIS. Είδα την επομένη αποσπάσματα. Τελικά, όντως δεν του ξέφυγε . Είπε πως «το ισλαμικό κράτος είναι απόλυτα στημένη υπόθεση» . Επρεπε να την δω την εκπομπή. Να λύσω τις απορίες που προσπαθώ να φωτίσω ακούγοντας και διαβάζοντας ειδικούς αναλυτές, γατί θεωρώ πως είναι εντελώς πολύπλοκα και με μεγάλο βαθμό δυσκολίας όλα αυτά. Αλλά είναι πιο απλά τα πράγματα όπως λέει και φίλη Λίλα Σταμπούλογλου
που ευτύχησε να την ξεστραβώσει ο Νότης. «Προφανώς και είναι κατασκεύασμα η τρομοκρατία, υποχθόνιο κατασκεύασμα κάποιων υποχθόνιων τύπων που κάθισαν σε ένα γραφείο κι έφτιαξαν τον ISIS για να μας τη σπάσουν, για να μας τρελάνουν, για να μας κάνουν πειθήνια όργανα των υποχθόνιων δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης για την οποία δουλεύουν υποχθόνια. Εάν κι εσείς πιστεύετε ότι προέκυψε μέσα από μια αλληλουχία καταστάσεων, μέσα από τη δράση-αντίδραση που δημιουργούν οι πολεμικές συρράξεις και οι συσχετισμοί των κρατών, και άλλα δύσκολα , δεν είδατε την τόσο απλοϊκή δοσμένη, τόσο ελκυστική για iq ραδικιού ερμηνεία Νότη.”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου