Τοπικές Ειδήσεις

22χρονος Σουδανός αναστάτωσε το Πυλί – Κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, παραβίαση οικιακού ασύλου και απόπειρα κλοπής

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΩΣ
Σύνοψη
  • Αναστάτωση προκλήθηκε στο Πυλί όταν ένας 22χρονος Σουδανός συνελήφθη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παραβίαση οικιακού ασύλου.
  • Ο δράστης παρενόχλησε λεκτικά μια 12χρονη έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και εισήλθε σε πολυκατοικία όπου κατοικεί η ανήλικη.
  • Εισέβαλε σε διαμέρισμα 18χρονης, όπου επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα, προκάλεσε πανικό και φωνές για βοήθεια.
  • Η αστυνομία συνέλαβε τον 22χρονο, ο οποίος κρατείται και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία.

Αναστάτωση επικράτησε χθες το μεσημέρι, Δευτέρα 29 Ιουνίου, στο Πυλί, όταν ένας 22χρονος υπήκοος Σουδάν συνελήφθη από αστυνομικούς, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, παραβίαση οικιακού ασύλου και απόπειρα κλοπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kosnews24, το περιστατικό ξεκίνησε λίγο μετά τις 14:00 έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, όπου ο 22χρονος φέρεται να προσέγγισε και να παρενόχλησε λεκτικά μια 12χρονη.

Στη συνέχεια, εισήλθε σε πολυκατοικία της περιοχής, όπου βρίσκεται η κατοικία της ανήλικης, χωρίς όμως να μπει στο διαμέρισμά της. Ο δράστης μπήκε αρχικά σε διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας όπου διαμένει ένας 23χρονος, χωρίς τελικά να αφαιρέσει κάποιο αντικείμενο. Αμέσως μετά, εισέβαλε σε έτερο διαμέρισμα, όπου βρισκόταν μια 18χρονη, μετέβη στο δωμάτιο της και κατέβασε το παντελόνι του επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα.

Η 18χρονη φώναξε για βοήθεια με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν γείτονες οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 22χρονο.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, παραβίαση οικιακού ασύλου και απόπειρα κλοπής.

Ο συλληφθείς κρατείται και θα οδηγηθεί ενώπιον της αρμόδιας Εισαγγελικής Αρχής.

Πηγή: kosnews24.gr

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.