Δύο εταιρείες διεκδικούν τελικά τη λειτουργία του παραρτήματος της δημοφιλούς αμερικανικής εταιρείας διαχείρισης εστιατορίων και μπαρ «TGI Fridays» στο νησί της Ρόδου, ενώ όπως έγινε χθες γνωστό, ο όμιλος δεν έχει ακόμη λάβει τις τελικές του αποφάσεις, για το πού θα αναθέσει με σύμβαση franchise τις υπηρεσίες του!
Η είδηση ότι η εταιρεία “Bakery Αρτοποιία- Ζαχαροπλαστική Α.Ε.”, που μίσθωσε το Aκταίον, προτίθεται να λειτουργήσει στο διατηρητέο κτήριο εστιατόριο της εταιρείας «TGI Fridays» βρήκε μεγάλη ανταπόκριση στο νησί. Σημειώνεται ότι για το γεγονός έχουν ενημερωθεί οι επιτελείς της ΔΕΡΜ ΑΕ, που βρίσκουν την ιδέα ιδιαίτερα ελκυστική, καθώς η συγκεκριμένη εταιρεία είναι από τις λίγες στον κλάδο με υψηλά κέρδη και εξαιρετική ποιότητα.
Χθες όμως έγινε γνωστό ότι μεταξύ της εταιρείας «TGI Fridays» και της εταιρείας «Μαρίνες Ρόδου ΑΕ» βρίσκονται το τελευταίο διάστημα διαπραγματεύσεις για να εξασφαλιστεί μέσω όμοιας σύμβασης η λειτουργία του εστιατορίου και στις εγκαταστάσεις της νέας μαρίνας Ρόδου!
Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ο αμερικανικός όμιλος δεν έχει λάβει τις τελικές του αποφάσεις.
Τα «TGI Fridays» μετρούν 49 χρόνια ιστορίας στο χώρο του casual dining και βρίσκονται σε συνολικά 60 χώρες ανά τον κόσμο. Το μοναδικό περιβάλλον, η fun εξυπηρέτηση, τα ξεχωριστά πιάτα και η μεγάλη ποικιλία των cocktails, είναι στοιχεία που συνέβαλαν στην επιτυχία τους.
Το πρώτο κατάστημα «TGI Fridays» λειτούργησε στη γωνία των First Avenue και 63rd Street, στη Νέα Υόρκη το 1965.
Το 1997 άνοιξε το πρώτο κατάστημα «TGI Fridays» στην Ελλάδα, στην πλατεία Κεφαλαρίου Κηφισιάς και γίνεται αμέσως αγαπημένο στέκι.
Ακολουθεί η δημιουργία κι άλλων καταστημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με την ίδια θερμή υποδοχή από τον κόσμο.
Αυτή τη στιγμή ο όμιλος «TGI Fridays» στην Ελλάδα αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες διεθνείς franchise επιχειρήσεις της Carlson Restaurants Worldwide.
Αξίζει να σημειωθεί πως το 2009 ο όμιλος προσέθεσε στο portfolio του την επιτυχημένη βρετανική αλυσίδα GourmetBurger Kitchen, αποκτώντας τα δικαιώματα ανάπτυξής της στην Ελλάδα (προς το παρόν λειτουργεί ένα κατάστημα στο Μαρούσι) και την Κύπρο. Τα «TGI Fridays» κατάφεραν να γίνουν αγαπημένη συνήθεια, εκπαιδεύοντας τους Έλληνες στη φιλοσοφία του trendy, happy & casual, τις λέξεις-κλειδιά που τα ανέδειξαν παγκοσμίως ως τα πιο hot spot restaurants της πόλης.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ