ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα εμπλοκή στη διαπραγμάτευση λίγο πριν το Euro Working Group

news room 1 λεπτό ανάγνωση
EuroWorkingGroup

Νέο πρό­βλημα λίγο πριν το Euro Working Group φαί­νε­ται ότι υπάρχει αφού η κυβέρ­νηση έχει υπο­χω­ρή­σει στην πρόθεσή της να κατα­θέ­σει σήμερα στους δανει­στές το σχέδιο της για νομοσχέδιο-σκούπα που θα ερχόταν αύριο και στο Υπουρ­γικό Συμ­βού­λιο.

Η επίσημη ελλη­νική απά­ντηση είναι ότι αυτό γίνεται μετά την απόφαση να μετα­φερ­θούν τα κλι­μά­κια που εργά­ζο­νταν στην Αθήνα στις Βρυ­ξέλ­λες και να ενο­ποι­η­θούν τα Brussels και Athens Group. Ωστόσο οι ανα­λυ­τές συμ­φω­νούν ότι υπάρχει εμπλοκή στη λίστα Βαρου­φάκη, κάτι που είχε φανεί και στη διά­σταση απόψεων μεταξύ Σταθάκη και του υπουρ­γείο Οικο­νο­μίας.

Επι­πλέον πλη­ρο­φο­ρίες ανα­φέ­ρουν ότι οι Βρυ­ξέλ­λες πιέζουν για να μην υπάρχει προ­στα­σία 1ης κατοι­κίας όπως είχε ήδη απο­φα­σι­στεί ενώ τίθε­νται ακόμα θέματα σχετικά με την εκτί­μηση απο­τε­λε­σμα­τι­κό­τη­τας των μέτρων που προ­τεί­νει η ελλη­νική κυβέρ­νηση.

thepressproject.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.