Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων) το δεύτερο Santa Run στη Ρόδο. Άτομα κάθε ηλικίας, φορώντας αγιοβασιλιάτικες στολές, πήραν μέρος στην εκδήλωση στηρίζοντας ένα καλό σκοπό.
Στις 4 το απόγευμα μικροί και μεγάλοι Άγιοι Βασίληδες ξεκίνησαν από την Πλατεία Συντριβνίου στη Μεσαιωνική Πόλη και κατέληξαν στην πλατεία Δημαρχείου. Στο πέρασμά τους σκορπούσαν χαρά και χαμόγελα ενώ έδιναν χρώμα στους δρόμους της πόλης με τις καταόκκινές τους στολές.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ενώ πέρα από τους εκατοντάδες πολίτες πήραν μέρος ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και άλλοι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων.
Μετά το τέλος της πορείας, ακολούθησε συναυλία με το δημοφιλές συγκρότημα ONIRAMA δίπλα από το Δημαρχείο της Ρόδου, στον αύλειο χώρο της ΠΕΔ, την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου.
Το 2ο Santa Run Rhodes συνδιοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δωδεκανήσου «Μια Αγκαλιά», την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο Ρόδου (ΔΟΠΑΡ) ενώ είχε την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.
Μέρος των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν από την συγκεκριμένη δράση, θα διατεθούν και φέτος στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Φλόγα». Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι είχε συγκεντρωθεί το ποσό των 7.500 ευρώ για τον ίδιο σκοπό.

Ένα σχόλιο στο Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το δεύτερο «Santa Run» στη Ρόδο

 1. Avatar Ο/Η Ανήξερος λέει:

  Συγγνώμη βρε παιδιά, ποιός είναι ο λόγος του να μεταφράζετε κάποιες φράσεις ή λέξεις σε ένα Ελληνικό κείμενο στην Αγγλικήν ή στα λατινικά; Φαίνεται να είναι ένα καινούργιο φρούτο και αναρωτιέμαι ποίος ο λόγος.
  – Το βρίσκετε πιο «κυριλέ»;
  – Δεν γνωρίζετε καλά Ελληνικά αλλά γνωρίζετε τις συγκεκριμένες εκφράσεις στα αγγλικά;
  – Νομίζετε ότι έτσι θα δώσετε περισσότερο κύρος στην δράση σας, ή ότι θα γίνει αυτή πλέον διεθνής;.
  – Νομίζετε ότι θα σας επαινέσουν ότι γνωρίζετε την Αγγλικήν καλά και δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε;
  – Νομίζετε ότι η Αγγλική είναι η ωραιότερη γλώσσα στον κόσμο και άρα να να εγκαταλείψουμε σταδιακά την Ελληνική και να την αντικαταστήσουμε με την Αγγλικήν;

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ