Ενώ όλα γύρω τους καίγονται οι άνθρωποι κολυμπούν περιμένοντας τη βοήθεια που μόνο από τη θάλασσα μπορούσε πια να φτάσει – “Ζήσαμε την κόλαση και τον θάνατο” γράφει μια γυναίκα στο facebook.

Adtech AdΣοκάρουν τα βίντεο και οι φωτογραφίες που αναρτούν συνεχώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι συμπολίτες μας από τις φονικές φωτιές που έπληξαν την Ανατολική Αττική αφήνοντας πίσω τους δεκάδες νεκρούς.

Παρά την αγωνιώδη προσπάθεια τους να σωθούν από τη μανία της πυρκαγιάς και ενώ ήταν μέσα στο νερό αρκετοί ήταν εκείνοι που σήκωσαν το κινητό τους τηλέφωνο καταγράφοντας σκηνές τρόμου και πανικού. Γυναίκες και μικρά παιδιά να κολυμπούν, ηλικιωμένοι να βρίσκονται στην ακτή, άλλοι έχοντας αγκαλιά τα κατοικίδια και άλλοι με τους αγαπημένους τους ανθρώπους περιμένοντας καρτερικά τη βοήθεια που μόνο από τη θάλασσα μπορούσε να φτάσει.

“Ζήσαμε την κόλαση και τον θάνατο. Παρακαλώ αναδημοσιεύσετε τις φωτογραφίες μήπως βοηθήσουμε ανθρώπους να βρουν τους δικούς τους. Σχόλια και like δεν χρειάζονται” γράφει μια γυναίκα στο Facebook.

Συγκλονιστικά βίντεο από το Μάτι: Μητέρες με τα παιδιά στην αγκαλιά στη φλεγόμενη Αργυρά Ακτή
Συγκλονιστικά βίντεο από το Μάτι: Μητέρες με τα παιδιά στην αγκαλιά στη φλεγόμενη Αργυρά Ακτή

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ