ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΔΙΟΥ
Πλαστικός επανορθωτικός
χειρουργός
Οpinion leader της επεμβατικής
σύσφιξης στην Ελλάδα
Συνεργάτης Euromedica
Δωδεκανήσου

Πλέον και στη Ρόδο γίνεται χρήση εξαιρετικά προηγμένων τεχνολογιών που χαρακτηρίζονται ως η αιχμή της τεχνολογίας για την επίτευξη σύσφιξης του δέρματος, επεμβατικά, χωρίς την δημιουργία μεγάλων τομών παρα μόνο με την χρήση μικρών οπών.
Η χρήση ενός τεχνολογικά προηγμένου εξοπλισμού που χρησιμοποιεί διεγχειρητικά υπερήχους ραδιοσυχνότητας και το αέριο ήλιον. Ο επαναστατικός εξοπλισμός reunion μπορεί να επιτύχει μέσω μικρο-οπών ελάχιστων τομών, μόνιμη σύσφιξη στο δέρμα σε όλο το σώμα σε περιπτώσεις που μέχρι τώρα δεν ήταν εφικτό. Με την μέθοδο αυτή μπορούμε να σμιλεύσουμε το σώμα με ακρίβεια και να δώσουμε λεπτομέρειες (περίγραμμα κοιλιακών μυών, πολύ λεπτή μέση, περίγραμμα προσώπου, σύσφιξη λαιμού κ.τ.λ)
Πλεονεκτεί έναντι των άλλων μεθόδων διότι μπορεί να επιτύχουμε σύσφιξη σε περιοχές οπου παλαιότερα για να την επιτύχουμε ήταν απαραίτητη η χρήση μεγάλων τομών ,ως εκ τούτου η καταπόνηση του ασθενούς είναι μικρότερη, ο πόνος είναι ελαχιστος και ο/η ασθενής επανέρχεται στην καθημερινότητα του από την επόμενη μέρα. Είναι μια μέθοδος που μπορεί να αλλάξει δραστικά την εικόνα περιοχών του σώματος χωρίς απαραίτητα να έχουμε τομές. Εαν το κάνουμε τον Ιούνιο, τον Αύγουστο θα έχουμε ενα ικανοποιητικό αποτέλεσμα αν και το μέγιστο του αποτελέσματος το βλέπουμε μετά την πάροδο 4-6 μηνών.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ