ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στη Νίσυρο ο διοικητής της ΑΣΔΕΝ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΝΙΣΥΡΟΣ

Την Τετάρτη 21 Αυγού­στου 2024, ο Δήμαρ­χος Νισύρου κ. Χρι­στο­φής Κορω­ναίος υπο­δέ­χτηκε στο γραφείο του τον Διοι­κητή της ΑΣΔΕΝ (Ανώτατη Στρα­τιω­τική Διοί­κηση Εσω­τε­ρι­κού και Νήσων) Αντι­στρά­τηγο Εμμα­νουήλ Θεο­δώ­ρου. Τον Αντι­στρά­τηγο συνό­δευαν ο Διοι­κη­τής της 80 ΑΔΤΕ Ταξί­αρ­χος Παύλος Ανδρι­κό­που­λος και ο Διοι­κη­τής της ΔΑΝ Νισύρου Ταγ­μα­τάρ­χης Πεζικού Σταύρος Πέτσος.

Οι επι­κε­φα­λής των μονάδων της περιο­χής και ο Δήμαρ­χος Νισύρου συζή­τη­σαν διάφορα θέματα που αφορούν στο στρα­τό­πεδο του νησιού και την επέ­κταση αυτού.

Επίσης, αντάλ­λα­ξαν απόψεις σχετικά με την κατά­σταση που επι­κρα­τεί στην ευρύ­τερη λεκάνη της Μεσο­γείου, καθώς και τις εξε­λί­ξεις των τελευ­ταίων ημερών στη Μέση Ανατολή. Η Νίσυρος και τα νησιά της Δωδε­κα­νή­σου βρί­σκο­νται σε μία μόνιμη κατά­σταση επι­φυ­λα­κής, λόγω της γεω­γρα­φι­κής τους θέσης και όλες οι μονάδες του ελλη­νι­κού στρα­τεύ­μα­τος κατα­βάλ­λουν καθη­με­ρινά προ­σπά­θειες έτσι ώστε να δια­τη­ρεί­ται η ασφά­λεια της περιο­χής και οι κάτοι­κοι να μην έχουν κανένα αίσθημα απειλής.

Ο κ. Κορω­ναίος ευχα­ρί­στησε και τους τρείς επι­κε­φα­λής των μονάδων για το έργο που επι­τε­λούν και εκείνοι με τη σειρά τους τον Δήμαρχο, καθώς Δήμος και Ελλη­νι­κός Στρατός λει­τουρ­γούν αλλη­λέγ­γυα επί σειρά ετών, προ­κει­μέ­νου να αντι­με­τω­πί­ζουν προ­βλή­ματα είτε καθη­με­ρι­νό­τη­τας είτε έκτα­κτης ανάγκης.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.