ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά που άναψε στον Καλαμώνα – H ανάρτηση του Χρήστου Ευστρατίου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΦΩΤΙΑ ΚΑΛΑΜΩΝΑΣ
Μέγεθος γραμμάτων
✦ Σύ­νο­ψη ⌄
  • Υπό με­ρι­κό έλεγ­χο τέ­θη­κε η φωτιά στη Ρόδο, που ξέ­σπα­σε στην πε­ριο­χή Κα­λα­μώ­νας το με­ση­μέ­ρι.
  • Η πυρ­κα­γιά κα­τέ­στρε­ψε πε­ρί­που 2 στρέμ­μα­τα γης και οι δυ­νά­μεις της Πυ­ρο­σβε­στι­κής πα­ρα­μέ­νουν στο ση­μείο για την απο­φυ­γή ανα­ζω­πυ­ρώ­σε­ων.
  • Στην κα­τά­σβε­ση συμ­με­τεί­χαν 14 αυ­το­κί­νη­τα της Πυ­ρο­σβε­στι­κής με 16 άτομα προ­σω­πι­κό και δύ­να­μη της ΕΜΟΔΕ.
  • Αξιω­μα­τι­κοί της Πυ­ρο­σβε­στι­κής διε­νερ­γούν έρευ­να για τα αίτια της φω­τιάς.

Υπό με­ρι­κό έλεγ­χο τέ­θη­κε η φωτιά στη Ρόδο, η οποία ξέ­σπα­σε στην πε­ριο­χή Κα­λα­μώ­νας λίγο πριν από τις 3 το με­ση­μέ­ρι.

Σύμ­φω­να με τις πρώ­τες εκτι­μή­σεις των αρ­μο­δί­ων αρχών, η πυρ­κα­γιά έκαψε πε­ρί­που 2 στρέμ­μα­τα γης. Οι δυ­νά­μεις της Πυ­ρο­σβε­στι­κής Υπη­ρε­σί­ας Ρόδου πα­ρα­μέ­νουν στο ση­μείο, μαζί με συ­νερ­γεία της πο­λι­τι­κής προ­στα­σί­ας του δήμου και της πε­ρι­φέ­ρειας, προ­κει­μέ­νου να αντι­με­τω­πί­σουν τυχόν ανα­ζω­πυ­ρώ­σεις.

Στον τόπο του συμ­βά­ντος έσπευ­σαν 14 αυ­το­κί­νη­τα της Πυ­ρο­σβε­στι­κής Υπη­ρε­σί­ας με 16 άτομα προ­σω­πι­κό και δύ­να­μη της ΕΜΟΔΕ με 12 άτομα.. Επί­σης χρη­σι­μο­ποι­ή­θη­καν και δύο βυτία.

Πα­ράλ­λη­λα, αρ­μό­διοι αξιω­μα­τι­κοί της Πυ­ρο­σβε­στι­κής Υπη­ρε­σί­ας Ρόδου έχουν ανα­λά­βει τη διε­νέρ­γεια έρευ­νας για τα ακρι­βή αίτια που προ­κά­λε­σαν τη φωτιά.

ΦΩ­ΤΟ­ΓΡΑ­ΦΙΕΣ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜ­ΒΑΙ­ΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ  FACEBOOK

 

 

 

Πηγή: tanea.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.