Τοπικές Ειδήσεις

ΕΣΠΕΕΡ: Συνάντηση με τον Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγο Νικόλαο Φλάρη.

Με τον Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ, Υποστράτηγο Νικόλαο Φλάρη, συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, κατόπιν προγραμματισμένης συναντήσεως.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ένα πάρα πολύ καλό και δημιουργικό κλίμα. Στην διάρκειά της ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΕΡ, ο κ. Αντώνιος Καρτσωνάκης, έθεσε και ανέπτυξε αναλυτικά τα ζητήματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου.

Ο Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ, μετά από διεξοδική συζήτηση, εφ’ όλης της ύλης, ευχαρίστησε το σωματείο για το έργο που προσφέρει και τόνισε ότι προτεραιότητα όλων μας, οφείλει να είναι η βελτίωση της καθημερινότητας και η επίλυση των προβλημάτων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στο τέλος της συνάντησης, ο Πρόεδρος, αφού ευχαρίστησε τον Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ για την αποδοχή της συναντήσεως και για την καλή συνεργασία του με την ΕΣΠΕΕΡ, του απένειμε τιμητική πλακέτα ως αναγνώριση της πολύτιμης προσφοράς του στο σωματείο.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο                                                           Ο

Πρόεδρος                                            Γεν. Γραμματέας

Αντώνιος Καρτσωνάκης                    Νικόλαος Αντωνόπουλο

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου