Τοπικές Ειδήσεις

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της πρώτης προσφυγής της «Ηχος και Φως» κατά του Δήμου Ρόδου

Για την 28η Μαρτίου 2024 αναβλήθηκε χθες η εκδίκαση ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Ρόδου της πρώτης προσφυγής της «Ηχος και Φως» κατά του Δήμου Ρόδου.

Με την υπ’ αριθμ. 63/2021 απόφαση της προέδρου του 2ου Τμήματος του Διοικητικού Πρωτοδικείου Ρόδου κηρύχθηκε το δικαστήριο αναρμόδιο για την εξέταση της αίτησης αναστολής της υπ’ αριθμ. 520/2020 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, κατά το μέρος που αφορά στην εταιρεία ειδικού σκοπού «Ηχος και Φως ΑΕ» και παραπέμφθηκε προς εξέταση, μαζί με την κύρια υπόθεση, στο Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Ρόδου.
Στο μεσοδιάστημα ωστόσο, όπως έγραψε την Κυριακή η «δημοκρατική» προέκυψε ότι η κύρια βάση της αντιδικίας που είχε ανακύψει αφορούσε στην δήθεν τέλεση ποινικών αδικημάτων από την ανάδοχο του έργου εταιρεία, που όμως ελέγχθησαν στο πλαίσιο ποινικής προκαταρκτικής έρευνας του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος και η δικογραφία τέθηκε αμετακλήτως στο αρχείο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου