ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε φορτηγό – ψυγείο πρόσφυγες στην Κω-Σύλληψη του διακινητή τους

news room 1 λεπτό ανάγνωση
34

Στη σύλληψη έξι αλλο­δα­πών καθώς και του 31χρονου αλλο­δα­πού δια­κι­νητή τους προ­έ­βη­σαν, πρωινές ώρες της Τρίτης, στελέχη του Λιμε­νι­κού Σώματος – Ελλη­νι­κής Ακτο­φυ­λα­κής.

Συγκε­κρι­μένα, στελέχη του Γρα­φείου Ασφα­λείας Λιμε­ναρ­χείου Κω, εντό­πι­σαν, κατόπιν αξιο­ποί­η­σης πλη­ρο­φο­ριών και σε διε­νερ­γη­θέ­ντα έλεγχο στον επι­βα­τικό λιμένα Κω, έξι αλλο­δα­πούς εντός Φ/Γ οχή­μα­τος – ψυγείου, οι οποίοι διέ­με­ναν σε κέντρο υπο­δο­χής προ­σφύ­γων στη Κω και είχαν παρα­βιά­σει περιο­ρι­στι­κούς όρους.

Οι ανωτέρω αλλο­δα­ποί καθώς και ο 31χρονος αλλο­δα­πός δια­κι­νη­τής τους συνε­λή­φθη­σαν.

Από το Λιμε­ναρ­χείο Κω, που διε­νερ­γεί την προ­α­νά­κριση, κατα­σχέ­θηκε το χρη­μα­τικό ποσό των 810 ευρώ καθώς και δύο κινητά τηλέ­φωνα που βρέ­θη­καν στην κατοχή του συλ­λη­φθέ­ντα δια­κι­νητή.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.