Στην τελική ευθεία βρίσκεται η αποθεραπεία του Αντώνη Γιόνδη, έπειτα από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί εδώ και περίπου δύο μήνες στους κοιλιακούς.
Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του έμπειρου επιθετικού στις επίσημες υποχρεώσεις του Διαγόρα έχει ξεκινήσει, καθώς ο ποδοσφαιριστής αναμένεται μέσα στην προσεχή εβδομάδα να επιστρέψει στο νησί μας.
Ο Γιόνδης όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα υποβλήθηκε σε εξειδικευμένες θεραπείες στην Αθήνα και μέσα στην προσεχή εβδομάδα θα επιστρέψει στην Ρόδο, προκειμένου να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, έτσι ώστε να καλύψει το χαμένος έδαφος σε φυσική κατάσταση και αγωνιστικό ρυθμό.
Πάντως οι άνθρωποι του Διαγόρα δεν βιάζονται να επιστρέψει ο ποδοσφαιριστής στις επίσημες υποχρεώσεις τους υπό τον φόβο υποτροπής, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το χρονοδιάγραμμα θέλει τον Αντώνη Γιόνδη να τίθεται στην διάθεση του Νίκου Παντέλη, είτε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΠΟ Κερατσίνι, είτε στο τοπικό ντέρμπι με τον Α.Σ. Ρόδος.
Από εκεί και πέρα, μετά από το ρεπό της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του «γηραιού» επέστρεψαν χθες σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Το πρόγραμμα διεξήχθη το μεσημέρι στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» με τον Νίκο Παντέλη να μην αντιμετωπίζει προβλήματα, δίνοντας εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης, όπως και αγωνιστικά παιχνίδια με την χρήση μπάλας.
Το σαββατοκύριακο δεν υπάρχουν επίσημες υποχρεώσεις στον 6ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, γι’ αυτό οι άνθρωποι του Διαγόρα βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας για φιλικό παιχνίδι στο τέλος της εβδομάδας, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να διατηρήσουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ