Ειδήσεις

Συμμαχία ΕΕΤ – ΣΕΤΕ – ΣΕΒ για την προβολή της Ελλάδας και την προσέλκυση επενδύσεων

Πρέπει να αναδείξουμε τα πλεονέκτημα της Ελλάδας, να προσελκύσουμε επενδύσεις, να γυρίσουμε σελίδα, τονίζει ο κ. Καραμούζης και σημειώνει πως η εικόνα της ελληνικής οικονομίας και της χώρας σταθερά αναβαθμίζεται στην ευρωπαϊκή και τη διεθνή επενδυτική κοινότητα

Εκστρατεία για την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό ξεκινούν, από τις αρχές του χρόνου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και της Eurobank Νικόλαος Καραμούζης μαζί με τους επικεφαλής του ΣΕΤΕ και του ΣΕΒ.

‘Οπως είναι γνωστό, η ΕΕΤ έχει αναλάβει δράση το τελευταίο διάστημα και υλοποιεί πρόγραμμα επικοινωνίας τόσο στο εξωτερικό όσο και εντός των τειχών με τη συνδρομή του ΣΕΤΕ και του ΣΕΒ.

Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό, ήρθε πρόσφατα στη χώρα μας ως προσκεκλημένος τους ο ισχυρός άνδρας της Deutsche Bank κ. John Cryan, ο οποίος, μιλώντας σε 120 επιχειρηματίες και εκπροσώπους θεσμών και φορέων, εστίασε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας και ανέδειξε τις επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν στη χώρα μας.

mononews.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου