Στην εκτίμηση ότι συμφέροντα επιχειρούν να διαλύσουν την Νέα Δημοκρατία μην αποκλείοντας το φιάσκο της Κυριακής με «τη μη εκλογή» να οφείλεται και σε σαμποτάζ

« Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα συμφέρον να διαλύσει τη Νέα Δημοκρατία δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στο δελτίο του Μέγκα και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπήρξε και σαμποτάζ κατά το φιάσκο της Κυριακής.

Και το 2009 έγιναν σημεία και τέρατα

Η κ. Μπακογιάννη προχώρησε και σε μια ετεροχρονισμένη καταγγελία για την διαδικασία εκλογής το 2009 στην οποία κονταροχτυπήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά.

« Το 2009 η διαδικασία είχε τα ίδια προβλήματα επί πέντε ώρες έγιναν “τέρατα και σημεία” και τότε είχα βγει και αναγνώρισα το αποτέλεσμα για να διασφαλιστεί η ενότητα της Νέας Δημοκρατίας» ανέφερε η κ. Μπακογιάννη .

‘Εγινε νοθεία ρωτήθηκε ευθέως;

«Επεσαν τα μηχανήματα επί τέσσερις ώρες και έγιναν ‘ πράγματα και θάματα’ » επανέλαβε.

Στο επίμονο ερώτημα αν τίθεται θέμα διαβλητότητας των εκλογών το 2009 επέμεινε: εγώ αποδέχθηκα τότε το αποτέλεσμα και ουδέποτε έθεσα θέμα.

Υποστήριξε πως είχε επισημάνει εγκαίρως τους κινδύνους αλλά τώρα δεν είναι ώρα για μνημόσυνα .

«Τώρα έχει σημασία η όποια διαδικασία να διασφαλιστεί να είναι αδιάβλητη. Αυτό που έχει να συζητήσει η Κ.Ο είναι η διαδικασία να είναι αδιάβλητος» είπε.

Κακώς παραιτήθηκε ο Μεϊμαράκης

«Αν με είχε ρωτήσει ο κ. Μείμαράκης θα του έλεγα πως δεν θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί. Κανείς δεν θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί. Ολοι έπρεπε να μείνουν στις θέσεις τους και ο Κυριάκος και ο Αδωνις και ο Τζιτζικώστας.

Ο κ. Μεϊμαράκης δέχθηκε απανωτές επιθέσεις και περιττές κουβέντες ελέχθησαν σημείωσε αλλά πρόσθεσε αυτά συμβαίνουν στην πολιτική. να δούμε το μπροστά σημείωσε.

Η ΝΔ είναι εδώ είναι παρούσα θα κάνει αντιπολίτευση.

ΕΘΝΟΣ

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ