Τοπικές Ειδήσεις

Ενα κράτος απίθανο – Ενα κράτος ανάλγητο!

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό! Το ανάλγητο πρόσωπό του έδειξε το ελληνικό κράτος, στον συμπολίτη μας κ. Βασίλη Παπαβασιλείου, ο οποίος κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο διότι δεν υπέβαλε εγκαίρως «πόθεν έσχες» μηδενικών καταθέσεων του 2018 παρότι είχε προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, ότι είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο!

Όπως ο ίδιος κατήγγειλε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, κλήθηκε να πληρώσει 100 ευρώ πρόστιμο από το αθάνατο ελληνικό κράτος, διότι δεν υπέβαλε εγκαίρως τη δήλωση «πόθεν έσχες» μηδενικών καταθέσεων του 2018, την οποία υπέβαλε ωστόσο το 2020 διότι η αιτιολογία του δεν έγινε δεκτή!
Και ποια ήταν η αιτιολογία που δεν έγινε δεκτή από το ελληνικό κράτος; Ότι τον Ιούλιο του 2018 ο συμπολίτης μας υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, ήταν κλινήρης έως και τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

Μάλιστα, είχε υποβάλει το εισιτήριο, το εξιτήριο και τη διάγνωση από το Δημόσιο Νοσοκομείο Ρόδου, έγγραφα τα οποία δεν ελήφθησαν υπ΄όψιν και τελικά ο συμπολίτης μας, κλήθηκε να πληρώσει και πρόστιμο 100 ευρώ επειδή… υπέστη εγκεφαλικό και δεν κατέβαλε εγκαίρως τη δήλωση «πόθεν έσχες»! Ειδικότερα, στην ανάρτηση-καταγγελία του αναφέρει τα εξής:
«Εγώ πλήρωσα πέρσι 100 ευρώ, πρόστιμο, γιατί δεν υπέβαλα το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, μηδενικών καταθέσεων του 2018, αλλά το υπέβαλα καθυστερημένα το 2020, με αιτιολογία που δεν έγινε δεκτή: τον Ιούλιο 2018 υπέστην εγκεφαλικό και ήμουν κλινήρης έως και τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, με εισιτήριό – εξιτήριο- διάγνωση από το Δημόσιο Νοσοκομείο Ρόδου».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου