Ειδήσεις

Εκδήλωση με θέμα «Business Banking Τουρισμός από την Eurobank στη Ρόδο

Εκδήλωση με θέμα «Business Banking Τουρισμός: Ξεπερνώντας τον παραδοσιακό ρόλο της Τράπεζας» διοργανώνει η Eurobank στη Ρόδο, την Πέμπτη 26 Απριλίου και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο Rodos Palace.

Η εκδήλωση, η οποία είναι ανοικτή στο κοινό, πραγματοποιείται στο πλαίσιο σειράς στοχευμένων ενημερωτικών συναντήσεων σε όλη τη νησιωτική Ελλάδα και τη Χαλκιδική, με στόχο την ενημέρωση των επιχειρηματιών των τουριστικών περιοχών για το ευρύ πλέγμα υπηρεσιών που προσφέρει η Eurobank στον κλάδο του Τουρισμού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα του τουρισμού στη Ρόδο, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης Τραπεζικής Μικρών Επιχειρήσεων και της Γενικής Διεύθυνσης Δικτύου Καταστημάτων για το πρόγραμμα που προσφέρει η Eurobank για 8η συνεχή χρονιά και περιλαμβάνει προνόμια για όλες τις τραπεζικές υπηρεσίες, όπως, εξειδικευμένα, προνομιακά προϊόντα χρηματοδότησης, ενίσχυσης της ρευστότητας, διαχείρισης Εισπράξεων και Μισθοδοσίας, καθώς και μια σειρά μη Τραπεζικών προνομίων σε συνεργασία με επιλεγμένες εταιρίες, περιλαμβανομένων των υπηρεσιών προβολής και διαφήμισης, εξειδικευμένων Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και Επαγγελματικής Κατάρτισης.

 

Για την Eurobank, η στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας και του Τουρισμού αποτελεί στρατηγική επιλογή που υλοποιείται μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα καινοτόμων υπηρεσιών και προνομιακών προϊόντων με στόχο την ουσιαστική ενίσχυση των τουριστικών επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα._

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου