Ειδήσεις

“Τώρα νικάμε τις καρδιοπάθειες”-Παρουσίαση τού βιβλίου στην Καβάλα

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός βρέθηκε στην Καβάλα προσκεκλημένος του Δήμου Καβάλας ο οποίος διοργάνωσε παρουσίαση του νέου του βιβλίου “Τώρα νικάμε τις καρδιοπάθειες” από κοινού με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας, το Σύλλογο Δυτικομακεδόνων Νομού Καβάλας και τις εκδόσεις Λιβάνη.

Το κοινό που γέμισε την αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας είχε την ευκαιρία να ακούσει και να συζητήσει θέματα υγείας της καρδιάς που ενδιαφέρουν όλους, με τρόπο κατανοητό σε όλους. Το βιβλίο παρουσίασε η Δήμαρχος Καβάλας Πνευμονολόγος κυρία Δήμητρα Τσανάκα και ο Καρδιολόγος Δρ. Δαβίδ Συμωνίδης ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο Πρόεδρος των Δυτικομακεδόνων Καβάλας κύριος Αλέξης Γούλας.

“Η σύγχρονη επιστήμη και ειδικά η καρδιοχειρουργική κάνουν θαύματα αλλά είναι τόσο πολυποίκιλες οι παθήσεις της καρδιάς που νομίζω ότι όλοι συμφωνούν ότι υπάρχει ακόμα δρόμος μπροστά μας. Ο κ. Κρεμαστινός με ένα βιβλίο επιστημονικό μεν αλλά κατανοητό δε, έρχεται να μας δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα πάνω σε ένα θέμα που πρέπει να αντιμετωπίζουμε με σύμμαχο τη γνώση και όχι την παραπληροφόρηση” είπε, μεταξύ άλλων, η Δήμαρχος Καβάλας.

ο Δρ, Δαβίδ Συμεωνίδης ανέφερε τα ενδιαφέροντα θέματα που θίγει το βιβλίο, τα οποία αποτελούν ερωτήματα όλων των ανθρώπων σε κάποιο στάδιο της ζωής τους. Ως Καρδιολόγος, στάθηκε ιδιαίτερα στο κεφάλαιο της πρόληψης, που είναι το πεδίο στο οποίο ο καθένας μπορεί να έχει πραγματική επίδραση στην εξέλιξη της υγείας του.

Ο Καθηγητής Κρεμαστινός, αφού ευχαρίστησε το κοινό και τους διοργανωτές της επιτυχημένης εκδήλωσης, επέστησε για άλλη μια φορά την προσοχή ιατρών και ασθενών στο καθοριστικό πεδίο των ιατρικών λαθών, υπό την έννοια της λανθασμένης μεθοδολογίας, τα οποία μπορούν αντί να θεραπεύσουν τον άρρωστο να αποβούν έως και μοιραία για αυτόν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου