Ειδήσεις

«Μήνυμα» του Προέδρου της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου, προς τον κ. Λεονταρίτη: «Είμαστε οι πράξεις μας και όχι τα λόγια και οι θεωρίες» (Μακρυγιάννης)

Αντί απαντήσεως στο πολιτικό παραλήρημα του άλλοτε «λακωνίζοντος» αντιπεριφερειάρχη κ. Γ Λεονταρίτη, του διαμηνύω ότι, δεν έχει το πολιτικό ανάστημα να σχολιάζει τις δηλώσεις του Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου, ακόμη και όταν ενεργεί ως πολιτικός «αχυράνθρωπος».
Οι απαντήσεις στα ερωτήματα του, θα δοθούν από την έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου που θα συγκληθεί αμέσως μετά το Πάσχα. Μέχρι τότε ας φροντίσει …. να μάθει πόσα έργα έχει εκτελέσει ή εκτελεί η ίδια η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, πλην των συνεχιζόμενων της προηγούμενης περιφερειακής Αρχής και πόσες από τις υπογραφείσες προγραμματικές ή διαβαθμιδικές συμβάσεις έχουν ολοκληρωθεί ή έστω ξεκινήσει …. και να μας ενημερώσει.
Και με την ευκαιρία της εθνικής επετείου να του ευχηθώ χρόνια πολλά και να του υπενθυμίσω το λόγο του Μακρυγιάννη «Στην οδό θεωρίας έχει μαζευτεί πολύς κόσμος. Στην οδό πράξης βρίσκονται ελάχιστοι…»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου