ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σενάρια τρόμου: 400 καμικάζι του ISIS έτοιμοι να χτυπήσουν την Ευρώπη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
τζιχαντιστές

Σοκ προ­κα­λούν όσα ανα­φέ­ρουν ευρω­παίοι και ιρα­κι­νοί αξιω­μα­τού­χοι των υπη­ρε­σιών ασφα­λείας για τις προ­θέ­σεις και την οργά­νωση τουΙσλα­μι­κού Κράτους στην Ευρώπη, μία μόλις ημέρα μετά τις πολύ­νε­κρες τρο­μο­κρα­τι­κές επι­θέ­σεις στην πρω­τεύ­ουσα του Βελγίου.

Όπως ανα­φέ­ρει το Sputnik News, το Ισλα­μικό Κράτος φέρεται να έχει εκπαι­δεύ­σει 400 μαχητές για να στο­χο­ποι­ή­σουν την Ευρώπησε μια σειρά από τρο­μο­κρα­τι­κές επι­θέ­σεις.

Σύμφωνα αξιω­μα­τού­χους ασφα­λείας που μίλησαν στον Associated Press, το ISIS έχει έναν αριθμό ημιαυ­τό­νο­μων πυρήνων στην Ευρώπη. Η προει­δο­ποί­ηση έρχεται από ευρω­παί­ους και ιρα­κι­νούς αξιω­μα­τού­χους των υπη­ρε­σιών ασφα­λείας, όπως επίσης και από γάλλο βου­λευτή που γνω­ρί­ζει την δράση των δικτύων των τζι­χα­ντι­στών, ανα­φέ­ρει το Sputnik News.

Οι μαχητές αυτοί, ο αριθμός των οποίων φέρεται να αγγίζει τους 400, έχουν λάβει εντολή να βρουν τη σωστή στιγμή, τον σωστό τόπο και τη σωστή μέθοδο για να ολο­κλη­ρώ­σουν την απο­στολή του, σύμφωνα με τους αξιω­μα­τού­χους.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι νωρί­τερα το Στέιτ Ντι­πάρ­τμεντ εξέδωσε ταξι­διω­τική οδηγία που αφο­ρούσε ολό­κληρη την Ευρώπη, προει­δο­ποιώ­ντας ότι «τρο­μο­κρα­τι­κές οργα­νώ­σεις εξα­κο­λου­θούν να σχε­διά­ζουν επι­θέ­σεις στην Ευρώπη».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.