Η Ελλάδα είναι «θωρακισμένη», καθώς έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (24/2) η έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τον κοροναϊό, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κατά την έξοδό του από το από το Μαξίμου ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, συνέστησε ψυχραιμία και σοβαρότητα λέγοντας χαρακτηριστικά πως η Ελλάδα είναι «θωρακισμένη», καθώς έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

«Είμαστε δομημένοι, είμαστε οργανωμένοι, σας παρακαλώ για ακόμα μία φορά να συμπεριφερθούμε όλοι με ψυχραιμία, επαγγελματισμό και σοβαρότητα» τόνισε ο κ. Κικίλιας, σημειώνοντας πως «ο ιός μοιάζει με μια σοβαρή γρίπη κι έτσι θα αντιμετωπιστεί». Ο ίδιος υπογράμμισε ότι «πρέπει να ενημερώνουμε σοβαρά και θεσμικά τους πολίτες».

Σημειώνεται ότι στη χθεσινή σύσκεψη αποφασίστηκε να μην ληφθούν επιπλέον μέτρα, αλλά να δοθεί όλο το βάρος στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του πληθυσμού της χώρας μας, καθώς και στην υψηλή ετοιμότητα των υγειονομικών αρχών.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ