Αθλητικά

Για καινούργιο τάπητα το παλεύουν στα Κοσκινού

Η εξασφάλιση της αντικατάστασης του συνθετικού τάπητα του γηπέδου Κοσκινού με καινούργιο τελευταίας γενιάς, είναι ο μεγάλος στόχος που έχει θέσει η διοίκηση του Διγενή για το 2021.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου Αντώνη Διακάκη και τους συνεργάτες του, η παλαιότητα του υφιστάμενου (η τοποθέτησή του έγινε το 2004), σε συνδυασμό με τις πολλές ώρες χρήσης σε καθημερινή βάση τόσο από την ανδρική ομάδα, όσο και από τις αρκετές των υποδομών, όπως και η χρήση του από ομάδες άλλων συλλόγων που έχουν την ανάγκη να εξυπηρετηθούν, έχει φέρει τον αγωνιστικό χώρο κοντά στην… ημερομηνία λήξης. Ο τάπητας έχει φθαρεί, η συντήρησή του έχει γίνει πλέον ιδιαίτερα απαιτητική και δαπανηρή και ως καλύτερη λύση μοιάζει η τοποθέτηση καινούργιου.
Οι Κοσκινιάτες έχουν ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και περιμένουν τα νεότερα, όπως συνεχίζουν περιμένουν την έναρξη των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών στην εξέδρα που βρίσκεται στην πλευρά της κεντρικής εισόδου των εγκαταστάσεων, όπως και των μονώσεων στους κλειστούς χώρους.
Κατά τα άλλα, οι ποδοσφαιριστές του Διγενή συνεχίζουν να γυμνάζονται ατομικά υπό τις οδηγίες του τεχνικού τους Παναγιώτη Μπεκιάρη, περιμένοντας τα νέα σχετικά με την επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων, έστω κι αν το παρατεταμένο lockdown έχει μετατρέψει την οποιαδήποτε δραστηριότητα σε αγγαρεία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου