255 ολόκληρα χιλιόμετρα έτρεξε με απόλυτη επιτυχία τις προηγούμενες ημέρες ο Γιώργος Δούβας που ζει και εργάζεται στην Κω.
Ο αθλητής μεγάλων αποστάσεων όχι απλά ξεπέρασε τον εαυτό του, αλλά τερμάτισε σε ένα τρομερά απαιτητικό αγώνα που διήρκησε ημέρες και φυσικά είναι για λίγους.
Πιο συγκεκριμένα πέρασε την γραμμή του τερματισμού ο υπεραθλητής σε 42 ώρες και 42 λεπτά τερματίζοντας στην 5η θέση της γενικής κατάταξης. Ο Αγώνας Δρόμου Δελφοί – Ολυμπία απόστασης 255 χλμ. Ξεκίνησε στις 18 Σεπτεμβρίου με αφετηρία του Δελφούς και ολοκληρώθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου στην Αρχαία Ολυμπία.
Συνολικά συμμετείχαν 25 αθλητές και κατάφεραν να τερματίσουν μόλις 15 μαραθωνοδρόμοι. Ο Γιώργος Δούβας μάλιστα ολοκλήρωσε την διαδρομή σε μόλις 2 ημέρες και για αυτό το λόγο τερμάτισε στις 5η θέση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μαραθωνοδρόμος μεγάλων αποστάσεων κατάγεται από την Καλαμάτα και εργάζεται στο ΕΚΑΒ στην Κω. Ο ίδιος είναι πολύ ταπεινός παρά το γεγονός ότι έχει σπουδαία αθλητικά επιτεύγματα.
Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες , καλές διαδρομές με υγεία και σύντομα να αυξηθούν οι αθλητικοί αγώνες για να επιστρέψει η αθλητική κοινότητα σε φυσιολογικούς και γνώριμους ρυθμούς.

Πηγή: vimatisko.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ