Ειδήσεις

Στη Λήμνο η γ.γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου

Επίσκεψη στη Λήμνο πραγματοποίησε η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Χριστιάνα Καλογήρου.
Η Γενική Γραμματέας της Α.Δ.Α. είχε συναντήσεις με στελέχη του Δήμου Λήμνου και συζήτησε θέματα που αφορούν στη λειτουργία των Δημοτικών Υπηρεσιών. Επίσης συναντήθηκε με το Δήμαρχο Αγίου Ευστρατίου κ. Χαράλαμπο Μακρή, με τον οποίο συζήτησε θέματα που αφορούν τόσο στο έργο του λιμένα του νησιού, όσο και στα εν γένει ζητήματα που προκύπτουν από την υποστελέχωση του μικρού, ακριτικού Δήμου.

Η κ. Καλογήρου μίλησε σε ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Λήμνου με θέμα «Η Λήμνος και οι προκλήσεις της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (2012-2020)- Προοπτικές ανάπτυξης». Στην ομιλία της χαρακτήρισε την Κ.Α.Π. βασικό εργαλείο για την ανάκαμψη της οικονομίας των νησιών και την οικοδόμηση ενός νέου παραγωγικού μοντέλου. Τόνισε επίσης ότι η αξιοποίηση των κοινοτικών πόρων και των χρηματοδοτικών εργαλείων της, πρέπει να γίνει με γνώμονα το σεβασμό των ειδικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων του κάθε νησιού του Αιγαίου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου