Ειδήσεις

Μήνυμα του δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου για τα Χριστούγεννα 2017

Οι μέρες των Χριστουγέννων ενδυναμώνουν την προσδοκία μας για το καλύτερο. Μας προτρέπουν να ξαναβρούμε το πραγματικό μήνυμα της μεγάλης Εορτής: την παρουσία της αγάπης, της αλληλεγγύης και της ελπίδας στην πορεία του ανθρώπου.
-Η ανάγκη της επαναπροσέγγισης των αληθινών μηνυμάτων των Χριστουγέννων μέσα από το πνεύμα της φιλαλληλίας, της διάθεσης προσφοράς, της κοινωνικής ευθύνης, μέσα από το πραγματικό ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο μας είναι το κεντρικό μήνυμα της Εορτής της ζωής.
Η γέννηση του Χριστού, η ενανθρώπιση του, αποτελεί πηγή ζωής, δημιουργίας, αλλά και υπέρβασης. Υπέρβασης και αναστοχασμού για συλλογική δράση, ανθρωπιά και έμπρακτο ενδιαφέρον.
Με γνώση και αυτοσυγκέντρωση
με πίστη και αυτοπεποίθηση.
Με αγάπη και αλληλεγγύη,
ας παλέψουμε ενάντια στην μοναξιά και στην ανέχεια. Ας μοιραστούμε τα συναισθήματα μας και τις εμπειρίες μας με τους συνανθρώπους μας.
Να δώσουμε χαρά στα παιδιά μας.
Ελπίδα στους νέους μας.
Συμπόνοια στους ανήμπορους.
Βοήθεια και αγάπη.
Όλα αυτά είναι μέρος του πολιτισμού και της παράδοσης μας.
Όλα αυτά συμπυκνώνουν τις αξίες και τις αρχές μας μέσα από τις οποίες θα πραγματώσουμε τους στόχους μας και θα επιτύχουμε τις λύσεις.
Ας έχουμε αισιοδοξία και ελπίδα.
Εύχομαι σε όλους τους συμπολίτες μας, το πνεύμα των Χριστουγέννων να σηματοδοτήσει για όλους πνευματική ανάταση, δημιουργική πορεία, ατομική και οικογενειακή ευημερία και ενδυνάμωση.
«ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ»
.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ
ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου