ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρόθεση του Φώτη Μανούση να δωρίσει πλοίο στις Ένοπλες Δυνάμεις

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΜΑΝΟΥΣΗΣ

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρα­τη­γός Δημή­τριος Χούπης υπο­δέ­χθηκε  την , Τετάρτη 15 Απρι­λίου 2026, τον εφο­πλι­στή Φώτη Μανούση.

Ο εφο­πλι­στής Μανού­σης εξέ­φρασε την πρόθεσή του να δωρίσει πλοίο της οικο­γέ­νειάς του στις Ένοπλες Δυνά­μεις.

Το Γενικό Επι­τε­λείο Εθνικής Άμυνας σημειώ­νει ότι πρό­κει­ται για “μια πράξη υψηλού συμ­βο­λι­σμού και προ­σφο­ράς προς την Πατρίδα”.

 

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.