ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συλλυπητήρια δήλωση του Μάνου Κόνσολα για την απώλεια του 52χρονου Πυροσβέστη από τον Έμπωνα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΕΡΙ
✦ Σύνοψη ⌄
  • Ένας 52χρονος πυρο­σβέ­στης από τον Έμπωνα έχασε τη ζωή του στη Ρόδο κατά την προ­σπά­θειά του να βοη­θή­σει ανθρώ­πους σε κίνδυνο.
  • Η αυτα­πάρ­νηση και η αίσθηση καθή­κο­ντος του πυρο­σβέ­στη οδή­γη­σαν στην υπέρ­τατη θυσία.
  • Ο βου­λευ­τής Μάνος Κόν­σο­λας εξέ­φρασε τη θλίψη του και τη στήριξη της Πολι­τείας προς την οικο­γέ­νεια του θύματος.
  • Τα ειλι­κρινή συλ­λυ­πη­τή­ρια του απευ­θύ­νο­νται και στη μεγάλη οικο­γέ­νεια του Πυρο­σβε­στι­κού Σώματος.

Στη συλ­λυ­πη­τή­ρια δήλωση του για την απώλεια του 52χρονου πυρο­σβέ­στη από τον Έμπωνα ο βου­λευ­τής της ΝΔ κ. Μάνος Κόν­σο­λας ανα­φέ­ρει τα εξής:

«Ένας πυρο­σβέ­στης έχασε τη ζωή του στη Ρόδο, προ­σπα­θώ­ντας να βοη­θή­σει συναν­θρώ­πους του που κιν­δύ­νευαν.

Η αυτα­πάρ­νηση και η αίσθηση καθή­κο­ντος που τον χαρα­κτή­ριζε, οδή­γη­σαν στην υπέρ­τατη θυσία.

Είμαστε όλοι συγκλο­νι­σμέ­νοι από την τραγική αυτή είδηση.

Η Πολι­τεία οφείλει και πρέπει να σταθεί δίπλα στην οικο­γέ­νεια του πυρο­σβέ­στη που έπεσε στο καθήκον.

Στους δικούς του ανθρώ­πους και στη μεγάλη οικο­γέ­νεια του Πυρο­σβε­στι­κού Σώματος εκφράζω τα ειλι­κρινή μου συλ­λυ­πη­τή­ρια».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.