Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος:

– στην αλλαγή διοίκησης τής 95 Α.Δ.Τ.Ε.,

– στην εκδήλωση για την αναβίωση αγώνων αυτοκινήτου στο νησί τής Ρόδου,

– στα εγκαίνια τής Πανελλήνιας Φιλοτελικής Έκθεσης «Ρόδος 2018»,

– στην επιτυχημένη εκδήλωση των  Ιεροψαλτών Ρόδου και

– συνάντηση με την πρόεδρο τού Δ.Σ. των ΕΛ.ΤΑ. κ. Ευφροσύνη Σταυράκη

– στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για τα 20 χρόνια λειτουργίας στη Ρόδο τού Τμήματος Ανθρωπιστικών Σπουδών (Μεσογειακές Σπουδές, Παιδαγωγικό Τμήμα και Τμήμα Νηπιαγωγών)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος παρέστη σήμερα 22.3.2018 (ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση) στην Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής τής ηγεσίας τής 95 Α.Δ.Τ.Ε. στο στρατόπεδο «Στρ. Κατεχάκη» – περιοχή Κοσκινού.

Παρουσία τού Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ρόδου κκ. Κυρίλλου, τού Αρχηγού Γ.Ε.Σ. Αλκιβιάδη Στεφανή, του επικεφαλής τής Α.Σ.Δ.Ε.Ν. κ. Μανωλάκου, εκπροσώπων των τοπικών αρχών και σε κλίμα θετικό και συγκινησιακό ανέλαβε την ηγεσία τής 95 Α.Δ.Τ.Ε. ο Υποστράτηγος Γρηγόρης Ρουμάνης, που αντικατέστησε τον επιτυχημένο διοικητή της Υποστράτηγο κ. Χιονή, ο οποίος μετατίθεται σε μονάδα των Αθηνών.

Ο κ. Χ. Κόκκινος ευχήθηκε επιτυχία στο έργο τής νέας ηγεσίας τής 95 Α.Δ.Τ.Ε., επισήμανε τη θετική συνεργασία μεταξύ στρατού και Αυτοδιοίκησης και ευχαρίστησε το σύνολο τού στρατεύματός μας για την προσφορά του στον τόπο.

  • Χθες 21.3.2018 ο κ. Χ. Κόκκινος παρέστη στα εγκαίνια τής Πανελλήνιας Φιλοτελικής Ένωσης «Ρόδος 2018» που θα διαρκέσει μέχρι τις 25.3.2018 στη νέα πτέρυγα τού Νεστοριδείου Μελάθρου, με διοργανώτρια τη Φιλοτελική Ένωση Δωδεκανήσου και την υποστήριξη των ΕΛ.ΤΑ.. Κατά την παρουσία του στην έκθεση ο κ. Χ. Κόκκινος είχε συνάντηση και ευχαρίστησε για την προσφορά τους με την πρόεδρο των ΕΛ.ΤΑ. κ. Ευφροσύνη Σταυράκη και τον πρόεδρο τής Φιλοτελικής Ένωσης Δωδεκανήσου κ. Νίκο Καρανικόλα. Στην πρόεδρο των ΕΛ.ΤΑ. επισήμανε την ανάγκη να παραμείνουν σε λειτουργία τα καταστήματα των ΕΛ.ΤΑ. στα νησιά μας, προκειμένου να εξυπηρετούν τους μόνιμους κατοίκους και τους χιλιάδες επισκέπτες μας και ζήτησε να επανεξεταστεί η κατάργηση τού καταστήματος στο Παραδείσι Ρόδου.
  • Την ίδια ημέρα παρέστη στην εκδήλωση των Ιεροψαλτών Ρόδου στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο.
  • Προχθές 20.3.2018 παρέστη:
    • στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Ρόδου, με θέμα την αναβίωση των αγώνων ταχύτητας στη Ρόδο, όπου προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν τα τρία πρώτα Σαββατοκύριακα τού Μαΐου 2018.
    • στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για τα 20 χρόνια λειτουργίας στη Ρόδο τού Τμήματος Ανθρωπιστικών Σπουδών (Μεσογειακές Σπουδές, Παιδαγωγικό Τμήμα και Τμήμα Νηπιαγωγών).
  • Αύριο το πρωί 23.3.2018 θα παραστεί στην παρουσίαση του βιβλίου «1900» των συγγραφέων κ. Μίλεση Στεφάνου και αντιπλοιάρχου Παναγιώτη Τριπόντικα στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου. Την εκδήλωση διοργανώνει το Τμήμα AHEPA Ρόδου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ