Τοπικές Ειδήσεις

Εθελοντική αιμοδοσία μαθητών, καθηγητών, γονέων και φίλων του Βενετοκλείου Λυκείου

 

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η προγραμματισμένη αιμοδοσία που οργάνωσε ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, το 15μελές μαθητικό συμβούλιο και η Διεύθυνση Αιμοδοσίας του Γενικού νοσοκομείου Ρόδου την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 στο σχολείο μας.

Συμμετείχαν μαθητές της Γ’ Λυκείου, καθηγητές του σχολείου και γονείς.

Οι μαθητές γνώρισαν την χαρά και την ικανοποίηση της προσφοράς συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε μία πράξη αγάπης που ως γνωστόν τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα δεν παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο χαρίζεται.

Οι εθελοντικές δράσεις τέτοιου τύπου αποτελούν αίτημα και ανάγκη των καιρών μας ως αντιστάθμισμα στην κυριαρχία της τεχνολογίας, της ηθικής κατάπτωσης και του εγωισμού διότι προωθεί την αλληλεγγύη, την συνεργασία και την συνύπαρξη.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος των καθηγητών του Βενετοκλείου Λυκείου θέλουν να εκφράσουν τα συγχαρητήριά τους στα παιδιά που συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία, στα στελέχη της Διεύθυνσης Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου για την άψογη συνεργασία και όλους όσους βοήθησαν ή συμπαραστάθηκαν με οποιοδήποτε τρόπο στην δράση αυτή.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου