Υπογράφτηκε από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνο Γαβρόγλου Υπουργική Απόφαση που προβλέπει ειδικό ποσοστό θέσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων που διεξήχθησαν τον Ιούνιο του 2018 από τις περιοχές Μάνδρας, Νέας Περάμου και Κω, οι οποίες επλήγησαν από φυσικές καταστροφές.

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου, Ηλίας Καματερός, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Γαβρόγλου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δημοσίευση της συγκεκριμένης απόφασης.

“Είναι μία ιδιαιτέρως σημαντική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, δίκαιη και γενναιόδωρη, η οποία σαφέστατα ενισχύει την προσπάθεια των μαθητών της  Κω για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της χώρας και ταυτόχρονα αποδεικνύει την ευαισθησία της κυβέρνησης για τους μαθητές της περιοχής μας.

Οι προσπάθειες απέδωσαν και το δίκαιο αίτημα μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας του νησιού της Κω έγινε πράξη.

Εύχομαι καλά αποτελέσματα στους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων, καθώς και ευόδωση των προσπαθειών τους, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει” , τόνισε ο Ηλίας Καματερός.

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ