Στο νοσοκομείο εισήχθη σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Κω, ο οποίος όπως είναι γνωστό βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Ο κ. Νικηταράς αντιμετώπισε πρόβλημα με το οξυγόνο του και γι’ αυτό αποφασίστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω παρακολούθηση.
Οι εξετάσεις που έκανε ήταν αρκετά καλές, ωστόσο για να μην καταπονηθεί περισσότερο, αποφασίστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο.
Ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.
Πηγή vimatisko.gr
































Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.