Σήμερα στις 14:00 στο γήπεδο Μαριτσών ο τοπικός Ηρακλής θα υποδεχθεί τον Αντίμαχο, στο παιχνίδι που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι «πράσινοι» του Γιώργου Σαββιδάκη προέρχονται από την εντός έδρας νίκη με σκορ 2-0 σε βάρος του Αστέρα Παστίδας, γι’ αυτό και θέλουν να προσθέσουν ακόμα ένα «τρίποντο» στην συλλογή τους, που θα τους βοηθήσει να ανέβουν και άλλο βαθμολογικά, πραγματοποιώντας ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής τους.
Φυσικά γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή, ωστόσο είναι αισιόδοξοι για την κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος, έχοντας στα υπέρ τους και τον παράγοντα έδρα.
Με αφορμή το σημερινό παιχνίδι η «δσπορ» επικοινώνησε με τον νεαρό προπονητή του Ηρακλή που δήλωσε τα ακόλουθα:
«Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, με απουσίες ποδοσφαιριστών μας, ελπίζω να δώσουμε συνέχεια στα εντός έδρας θετικά αποτελέσματα, έτσι ώστε να κάνουμε πιο εύκολο τον δρόμο για την εξασφάλιση της παραμονής μας στην κατηγορία».
Τα προβλήματα που επικαλέστηκε ο Γιώργος Σαββιδάκης στις δηλώσεις του, είναι αρκετά και σημαντικά, καθώς τρεις ποδοσφαιριστές έχουν τεθεί εκτός πλάνων του και ακόμα τρεις είναι αμφίβολοι.
Ο νεαρός τεχνικός δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Νίκο Σαχίνη, τον τραυματία Σάββα Κούρο και τον Γιώργο Μπιλιά που βρίσκεται εκτός Ρόδου για οικογενειακούς λόγους.
Αμφίβολοι είναι οι Γιώργος Ανδρεόπουλος, Σάββας Πετρίδενας και Κώστας Παπακωνσταντής που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, με την συμμετοχή τους να ξεκαθαρίζει λίγο πριν την σέντρα.
Όλοι οι υπόλοιποι αθλητές είναι ετοιμοπόλεμοι, προκειμένου ο Σαββιδάκης να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία για το σημερινό παιχνίδι, ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι στο γήπεδο Μαριτσών, με ασκήσεις στις τελευταίες λεπτομέρειες της τακτικής που θα ακολουθήσει ο σύλλογος και χαλάρωμα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ