Διαψεύδεται και μάλιστα κατηγορηματικά από τον δήμαρχο Κω κ. Γ. Κυρίτση δημοσίευμα του antinews, που τον συγκαταλέγει μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών με τη Νέα Δημοκρατία στις προσεχείς εθνικές εκλογές.
«Εχω καταστήσει σαφές κατ’ επανάληψη ότι δεν με ενδιαφέρει το κοινοβούλιο και δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής» δήλωσε χθες στην «δ» ο δήμαρχος Κω, προσθέτοντας όμως ότι «έχει δεχτεί σχετική πρόταση στο παρελθόν».
Στο δημοσιεύμα, που αφορά τις διεργασίες στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας για την συγκρότηση των ψηφοδελτίων αναφέρονται για τα Δωδεκάνησα τα εξής:
«Μεγάλη μάχη όμως γίνεται και στα Δωδεκάνησα όπου οι διαφορές ήταν οριακές στις τελευταίες εκλογές. Βουλευτής του νομού είναι ο Μάνος Κόνσολας ενώ πρώτος επιλαχών ο Βασίλης Υψηλάντης. Ακόμα οι πρώην βουλευτές Μίκα Ιατρίδη και Γιάννης Παππάς θα είναι πάλι υποψήφιοι ενώ ακούγονται και τα ονόματα του Γιάννη Κρητικού, της Νινέττας Μανούση και του Αντώνη Γιαννικουρή. Πάντως πολλοί υποστηρίζουν πως μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις με τον δήμαρχο Κω, Γιώργο Κυρίτση αλλά και τον πρώην δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Κοπάδη»

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ