Τοπικές Ειδήσεις

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εφοριακών Ν. Δωδ/σου στις 13/12/2023 – Κλειστή η Δ.Ο.Υ. Ρόδου

Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 09:00 στην Ρόδο (Αίθουσα Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου) θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εφοριακών Ν. Δωδεκανήσου.
Κατά την διάρκεια της συνέλευσης η Δ.Ο.Υ. Ρόδου θα παραμείνει κλειστή και οι εφοριακοί υπάλληλοι που υπηρετούν στo Αυτοτελές Γραφείο Δημόσιας Περιουσίας Δωδεκανήσου, θα απουσιάσουν από την υπηρεσία τους.
Επίσης οι υπάλληλοι της Δ.Ο.Υ. Κω, των Γ.Ε.Φ. Καλύμνου, Καρπάθου και Λέρου, που επιθυμούν να παρευρεθούν, θα απουσιάζουν από την υπηρεσία τους, εκτός αν επιθυμούν να παρευρεθούν όλοι, οπότε με ευθύνη των Προϊσταμένων τους, οι υπηρεσίες αυτές θα παραμείνουν κλειστές.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΕΦΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • Εμμανουήλ    20.11.2023 18:06

    Και γιατί να κάθεσθαι! Και να σάς πληρώνουν οί φορολογούμενοι αδίκως και άσκοπα! Εφ όσον δεν συνεισφέρετε αποτέλεσμα? Και γιατί να ταλαίπωρουνται οι πελάτες σας! Παράδοξο και ακατανόητο!

Σχολιασμός άρθρου