Ο πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ενημέρωσε με έγγραφό του τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη και το Δ.Σ. της ΕΝ.Π.Ε.

Με το παρόν δελτίο τύπου ο πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε. και Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ενημερώνει ότι:

Στα γραφεία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) σήμερα 19/3/2018 ημέρα Δευτέρα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη για το έτος 2018 συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε., με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Έλεγχος οικονομικών πράξεων
μηνών Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2017

Τα πέντε (5) μέλη ειδοποιήθηκαν νόμιμα και έδωσαν το παρών:

  • ο Πρόεδρος κ. Χαράλαμπος Κόκκινος,
  • ο Αντιπρόεδρος κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος,
  • ο Γραμματέας κ. Σπύρος Γαλιατσάτος
  • και τα μέλη κκ. Βασίλης Ψαθάς και Πέτρος Φιλίππου.

Αφού διαπιστώθηκε η απαρτία, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση και το Εποπτικό Συμβούλιο στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του έλεγξε όλα τα οικονομικά στοιχεία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) και συνέταξε έκθεση οικονομικής διαχείρισης, όπου διαπίστωσε ότι όλες οι πράξεις είναι νόμιμες, σύμφωνα με τις αποφάσεις των οργάνων της ΕΝ.Π.Ε. και ουδεμία παρατήρηση έχει ως προς τις πράξεις αυτές:

Ενέκρινε ΟΜΟΦΩΝΑ τις οικονομικές πράξεις μηνών Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2017.

  • Με έγγραφά του α.π. 216/19.3.2018 ο κ. Χ. Κόκκινος απέστειλε την παραπάνω απόφαση και την έκθεση οικονομικής διαχείρισης του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε. στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη και με το α.π. 217/19.3.2018 στο Δ.Σ. της ΕΝ.Π.Ε..

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ