Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες συγγενών της 19χρονης, η οποία βιάστηκε λίγες ημέρες μετά τον μαρτυρικό θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.
Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ANT1, ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο, τρεις ημέρες μετά το στυγερό έγκλημα, βίασε μία 19χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες.
Ο 19χρονος κατηγορούμενος μαζί με έναν άλλον 23χρονο φίλο του κατηγορούνται ότι βίασαν την 19χρονη κοπέλα, η οποία αντιμετωπίζει αναπηρία σε ποσοστό 67%.
Την παραδειγματική τιμωρία του 19χρονου ζητούν οι συγγενείς της Ελένης Τοπαλούδη μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν για τον βιασμό της κοπέλας.
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε
















