Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1 τα οποία θα διεξαχθούν την Τετάρτη 20/12 και την Πέμπτη 21/12.
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου θα «σφυρίξει» την αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 17:00 στο δημοτικό γήπεδο Σερρών.
Βοηθοί του θα είναι ο Ανδρέας Φωτόπουλος από τον σύνδεσμο Αθηνών και ο Δημήτρης Βεργέτης από τον σύνδεσμο Αργολίδας, 4ος διαιτητής ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης από τον σύνδεσμο Χαλκιδικής, διαιτητής VAR ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από τον σύνδεσμο Αρκαδίας, A.VAR ο Τρύφωνας Πετρόπουλος από τον σύνδεσμο Αρκαδίας και παρατηρητής διαιτησίας ο Θανάσης Μπριάκος από τον σύνδεσμο Ηπείρου.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.