Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση στο σεμινάριο με θέμα «#Grow Your Business–Digital Training» που διοργάνωσαν από κοινού, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και η COSMOTE χθες Τετάρτη.
Πρόκειται για μια πολύ σημαντική και ενδιαφέρουσα δράση η οποία υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Περιφέρειας στην αίθουσα του Επιμελητηρίου και στόχευε στην ενίσχυση και εκπαίδευση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε θέματα ψηφιακού μάρκετινγκ και ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι επαγγελματίες έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και τις καταναλωτικές συνήθειες της Digital εποχής, να ανακαλύψουν τον κόσμο των social media, να εξοικειωθούν με τα νέα τεχνολογικά εργαλεία και τις υπηρεσίες που ενισχύουν την αποδοτικότητα, τη συνεργασία και την απομακρυσμένη πρόσβαση αξιοποιώντας τα οφέλη της ψηφιακής εποχής.
«Είναι στρατηγική μας να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο με τη χρήση της τεχνολογίας. Αυτό ακριβώς το στόχο εξυπηρετούν και τα σεμινάρια #Grow Your Business. Κύριο μέλημά μας είναι η εκπαίδευση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Μέσα από τα σεμινάρια αυτά παρουσιάζουμε τις δυνατότητες του ψηφιακού κόσμου για να τις εκμεταλλευτούν οι επιχειρήσεις, να γίνουν ευρέως γνωστές και να αναπτυχθούν. Τη Ρόδο την είχαμε στο πρόγραμμα. Θα ήταν ένας από τους σταθμούς μας. Ωστόσο λόγω της πρωτοβουλίας της Περιφέρειας και της στήριξης που είχαμε από το Επιμελητήριο, ήρθαμε νωρίτερα. Βρήκαμε θερμή ανταπόκριση, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα», δήλωσε ο κ. Διονύσης Βελώνιας, διευθυντής πωλήσεων της COSMOTE.
Για το σεμινάριο, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος επιχειρηματικότητας, κ. Χρήστος Ευστρατίου δήλωσε: «Η Ρόδος είναι η πόλη που ανοίγει τον κύκλο των σεμιναρίων αυτών για το 2018 με πρωτοβουλία της ΠΝΑΙ με στόχο την στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με το ΕΒΕΔ. Δεδομένου ότι έχουν δημιουργηθεί νέες τάσεις της αγοράς στην ψηφιακή εποχή που εξελίσσονται ραγδαία, τέτοια σεμινάρια απαντούν στις προκλήσεις των καιρών μας. Άλλωστε ένας από τους άμεσους στόχους που θέτει το Κέντρο Επιχειρηματικότητας είναι, η ενίσχυση και η εκπαίδευση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε θέματα ψηφιακού μάρκετινγκ και ηλεκτρονικού εμπορίου ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις νέες ανάγκες της αγοράς».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ