Ρεπορτάζ

«Εργα και ημέραι» της απίθανης ΔΕΗ!

Δεν ξέρουμε αν αρμόδια είναι η ΔΕΗ ή ο ΔΕΔΔΗΕ ή και οι δύο μαζί. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι η Ρόδος υφίσταται στα “χέρια” τους πραγματικό μαρτύριο (από εκτέλεση έργων, διακοπές ρεύματος κ.λπ.).
Εδώ και μέρες τα τηλέφωνα της «δημοκρατικής» δεν σταματάνε να κτυπάνε από κατοίκους της οδού Κίτσου Τζαβέλλα (οδός κάθετη προς την οδό Σκεύου Ζερβού), που διαμαρτύρονται για την άθλια κατάσταση που άφησαν πίσω τους, με αποτέλεσμα να καθίσταται δυσχερής η διέλευση οχημάτων και πολύ περισσότερο η στάθμευση, σε μια περιοχή, όπου για να βρεις χώρο στάθμευσης πρέπει να προσεύχεσαι επί μέρες ολόκληρες.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν, ειδικότερα, ότι πριν από ένα μήνα περίπου η ΔΕΗ άρχισε να εκτελεί κάποια έργα στην περιοχή, αλλά αντί να τα ολοκληρώσει, όπως επιβάλλει η στοιχειώδης υπευθυνότητα και λογική, τα άφησε στη μέση και έγινε… Λούης.
Αν αυτό δεν είναι κατάντια, τότε τι είναι;
Οι κάτοικοι λένε ότι για να ολοκληρωθεί το έργο πρέπει να τοποθετηθούν πλάκες στο δρόμο και να απομακρυνθούν τα παραπήγματα και οι ασχήμιες.
Τόσο δύσκολο είναι και αυτό για τη ΔΕΗ, η οποία έχει μετατραπεί (μαζί με τον ΔΕΔΔΗΕ) σε πραγματικό δυνάστη του νησιού;

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου