Τοπικές Ειδήσεις

ΕΚΡ- Διοργάνωση Ημερίδας για το Νέο Εργασιακό Νόμο: Περιγραφή-Ανάλυση και Προβληματισμοί

Το Περιφερειακό ΙΝ.Ε – Γ.Σ.Ε.Ε. Δωδεκανήσου σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου διοργανώνει εκδήλωση νομικής πληροφόρησης με θέμα: «Νέος εργασιακός νόμος: Περιγραφή – Ανάλυση και Προβληματισμοί».

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ε.Κ.Ρ, στις 21 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 18.00.

Η φυσική παρουσία στην εκδήλωση επιτρέπεται μόνον σε εμβολιασμένους και νοσήσαντες (με επίδειξη του πιστοποιητικού κατά την είσοδο).

Ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα σε όσους δεν μπορούν να βρίσκονται στο ΕΚΡ, να παρακολουθήσουν διαδικτυακά την εκδήλωση και να θέσουν ερωτήσεις.

Οι ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στέλνονται ηλεκτρονικά στo e-mail: inedode@otenet.gr.

Το link για τη διαδικτυακή συμμετοχή και την εγγραφήσας είναι το ακόλουθο: https://inegsee-gr.zoom.us/webinar/register/WN_I_01jQEGRbOQmTWRHIr8og

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων με φυσική παρουσία. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 22410 – 70408 & 22410 – 24730.

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                     ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου