Η Dodekanisos Seaways (www.12ne.gr), η μεγαλύτερη ναυτιλιακή των Δωδεκανήσων και νησιών Βορειοανατολικού Αιγαίου, σε συνεργασία με τη Socialab δημιουργεί τη νέα της καλοκαιρινή καμπάνια #GineDopios.

Πιο συγκεκριμένα, η Socialab δημιούργησε για τη Dodekanisos Seaways μία σειρά videos, ένα για κάθε προορισμό της, θέλοντας να προβάλει, να ξεναγήσει και να ανακαλύψει μαζί με τους χρήστες τις ομορφιές και τα μυστικά των 17 προορισμών στους οποίους μπορεί κανείς να ταξιδέψει μέσω αυτής.

Η κύρια ιδέα της δημιουργίας της καμπάνιας προήλθε από την επιθυμία κάθε επισκέπτη να βρει χρήσιμες πληροφορίες και μυστικά για τους προορισμούς που επιλέγει να ταξιδέψει. Με βασικό γνώμονα την πληροφορία αυτή, δημιουργήθηκε η καμπάνια #GineDopios, με στόχο να χρησιμοποιηθεί ως οδηγός από τους χρήστες της σελίδας για τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα, παραλίες και μυστικά σημεία του κάθε νησιού που μόνο οι ντόπιοι και οι λάτρεις του γνωρίζουν.

H ενέργεια αυτή έχει στόχο την online προβολή της Dodekanisos Seaways και των προορισμών της εταιρείας, επιβραβεύοντας μέσω του διαγωνισμού, στην Facebook Page (https://www.facebook.com/DODEKANISOS/ ), το κοινό  και αυξάνοντας τη διαδραστικότητα της εταιρείας μαζί του.

Σημαντικός παράγοντας στην επιτυχία της καμπάνιας αποτελεί η συμβολή όλων εκείνων των ανθρώπων και συντελεστών που συνέδραμαν στη δημιουργία της, αλλά και η συμμετοχή του κάθε χρήστη που απλόχερα μοιράζεται με το κοινό τις δικές του εμπειρίες και τα μυστικά του κάθε νησιού, αναδεικνύοντας έτσι τα ανεκτίμητα «διαμάντια του Αιγαίου» που αποτελούν τον πλούτο της Ελλάδας και τους 17 προορισμούς που ταξιδεύει η Dodekanisos Seaways.

Αποδράστε στους 17 προορισμούς της Dodekanisos Seaways και … #GineDopios !

 

Η Dodekanisos Seaways

H DODEKANISOS SEAWAYS δραστηριοποιείται, επί 17 χρόνια, στις θαλάσσιες συγκοινωνίες, στα Δωδεκάνησα και νησιά του Β.Α. Αιγαίου, με καθημερινά δρομολόγια καλύπτοντας συνολικά 17 προορισμούς. Στόχος της είναι να προσφέρει στο επιβατικό κοινό υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με ασφάλεια, ταχύτητα και συνέπεια.

Η DODEKANISOS SEAWAYS βραβεύτηκε ως Καλύτερη Ακτοπλοϊκή Εταιρία της χρονιάς 2015, από τους Lloyd’s List στο πλαίσιο των Greek Shipping Awards 2015.

 

Η Socialab

Η Socialab είναι ένα digitalfirst advertising agency, το οποίο δραστηριοποιείται από το 2009. Σκοπός της είναι η παράδοση αποτελεσμάτων, προσφέροντας υψηλής ποιότητας διαφημιστικές λύσεις, βασισμένες σε 360° επικοινωνία.

Αποστολή της είναι να οδηγήσει τα brands στην επιτυχία, με σωστή στρατηγική και δημιουργικές ιδέες.

Απασχολώντας ήδη 40 στελέχη και έχοντας χτίσει ένα εντυπωσιακό portfolio με ελληνικά και ξένα brands, η Socialab αναλαμβάνει την επικοινωνία και τη διαχείριση της εικόνας των brands σε όλα τα ψηφιακά και μη μέσα, με καμπάνιες που έχουν αποσπάσει μεγάλο αριθμό βραβείων και αναφορών, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

 

 

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ