Πολιτιστικά

«Δίοδος»: Νέα δράση στα πλαίσια της στα πλαίσια της προηγούμενης με θέμα «Μετατρέποντας την πόλη μας σε υπαίθρια γκαλερί»,

Το Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Δίοδος», προσκαλεί τους συμπολίτες μας σε νέα δράση, προσαρμοσμένη στις συνθήκες όπως έχουν διαμορφωθεί από τα μέτρα προστασίας που ισχύουν για την Covid-19.

Με στόχο την αξιοποίηση της δράσης που έχει ξεκινήσει με θέμα «Μετατρέποντας την πόλη μας σε υπαίθρια γκαλερί», προσκαλούμε όλους όσους το επιθυμούν να σταθούν μπροστά σε μία ή περισσότερες φωτογραφίες από αυτές που έχουν ήδη τοποθετηθεί και να καταγράψουν κάποιες σκέψεις τους με τη μορφή σύντομου κειμένου, που θα στείλουν στο mail της «Διόδου» diod187@otenet.gr , μέχρι τις 28/5/2021. Τα σημεία που βρίσκονται τα σταντ είναι στην Πλατεία Κύπρου, Πλατεία Ακαδημίας (απέναντι από το σχολείο) και στο Μαντράκι στον τρούλο (απέναντι από το Ακταίον).

Τα κείμενα μπορεί να είναι ανώνυμα ή επώνυμα και θα δημοσιευθούν συνολικά στα social media του Κέντρου Πρόληψης «Δίοδος», καθώς και στον τοπικό τύπο, ως ανατροφοδότηση από τη συγκεκριμένη δράση.

Για περισσότερες διευκρινήσεις ή πληροφορίες επικοινωνείτε στο τηλ. 22410-77205.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου