Πολιτιστικά

«Δίοδος»: Διαδικτυακή συζήτηση με αξιοποίηση του βιβλίου “Αλλάζει ο άνθρωπος;”

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Δίοδος», στο πλαίσιο των δράσεων διαδικτυακών συζητήσεων με θέματα που αφορούν στις ανθρώπινες σχέσεις και στην προσωπική ενδυνάμωση πραγματοποιεί την Πέμπτη 18 Μαρτίου και ώρα 18.00-19.30 συνάντηση στην οποία θα αξιοποιηθεί το βιβλίο “Αλλάζει ο άνθρωπος;” Του Δημήτρη Καραγιάννη.

Η δράση απευθύνεται στο γενικό πληθυσμό και σε όσους θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα το έργο της «Διόδου» μέσα από βιβλία που αντανακλούν τη φιλοσοφία του Κέντρου Πρόληψης και να συμβάλουν στη δημιουργία ενός ζωντανού «χώρου» επικοινωνίας ως ¨αντίδοτο¨ στις συνθήκες απομόνωσης. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο e-mail της Διόδου diod187@otenet.gr μέχρι την Τετάρτη 17 Μαρτίου, όπου θα αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντος και ο τίτλος της δράσης. Θα σταλεί απάντηση με την απαραίτητη διεύθυνση, καθώς η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom. Στη συνάντηση η δυνατότητα συμμετοχής είναι 25 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι ξεπεράσουν αυτό τον αριθμό, θα ενημερωθούν για τυχόν επανάληψη της δράσης.

Όλες οι δράσεις της «Διόδου» πραγματοποιούνται χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Αλλάζει ο άνθρωπος;

Οι άνθρωποι αν αφεθούν στο μοιραίο, δεν αλλάζουν επειδή ο καιρός περνάει. Απλώς η φθορά τούς αλλοιώνει και γερνούν και πεθαίνουν μέσα στην παραίτηση. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν αν αφεθούν στο μοιραίο, επειδή έζησαν κάποια συνταρακτικά γεγονότα. Θα τα ξεχάσουν την επόμενη στιγμή, δίχως να αφήσουν να τους αγγίξουν. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν αν αφεθούν στο μοιραίο, επειδή ερωτεύτηκαν. Θα ξενερώσουν μετά από την πρώτη απογοήτευση. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν αν αφεθούν στο μοιραίο, επειδή άλλαξε η οικονομική τους περιουσία. Θα γίνουν απλώς χειρότεροι. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν αν αφεθούν στο μοιραίο, επειδή το βιογραφικό τους θα γεμίζει με πολλούς ακαδημαϊκούς τίτλους. Η ζωή τους θα είναι άδεια. Οι άνθρωποι αλλάζουν αν…

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου