ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πλακιωτάκης σε Σοϊλού: Σε αντίθεση με την Τουρκία η Ελλάδα σέβεται το διεθνές δίκαιο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Γιάννης Πλακιωτάκης

Ανα­λη­θείς και απα­ρά­δε­κτες χαρα­κτη­ρί­ζει τις δηλώ­σεις του Τούρκου υπουρ­γού Εσω­τε­ρι­κών, ο Έλληνας υπουρ­γός Ναυ­τι­λίας και Νησιω­τι­κής Πολι­τι­κής Γιάννης Πλα­κιω­τά­κης.

«H Ελλάδα, σε αντί­θεση με την Τουρκία, σέβεται το διεθνές δίκαιο και τα στελέχη του Λιμε­νι­κού σέβο­νται και προ­στα­τεύ­ουν την ανθρώ­πινη Ζωή», τονίζει ο υπουρ­γός.

Το Σάββατο, ο Σου­λεϊ­μάν Σοϊλού δυνα­μί­τισε το κλίμα με πρω­το­φα­νείς κατη­γο­ρίες κατά της Ελλάδας για το μετα­να­στευ­τικό.

Ισχυ­ρί­στηκε ότι η ελλη­νική πλευρά επι­δει­κνύει απάν­θρωπη συμπε­ρι­φορά κατά των μετα­να­στών συνο­δεύ­ο­ντας μάλιστα την προ­κλη­τική του ανάρ­τηση του στο Twitter με βίντεο στο οποίο μιλούν άνθρω­ποι με καλυμ­μένα τα πρόσωπα.

«Οι δυνά­μεις ασφα­λείας της Ελλάδας επι­χει­ρούν να ρίξουν βενζίνη και να κάψουν ανθρώ­πους. Αυτό είναι σφαγή υπό την επί­βλεψη της Ευρώπης. Όσο η Ευρώπη συνε­χί­ζει και κακο­μα­θαί­νει την Ελλάδα και συνε­χί­ζει να σιωπά, θα γραφτεί στην ιστορία ως ηθικός αυτουρ­γός αυτού του κακού», ανα­φέ­ρει χαρα­κτη­ρι­στικά ο Τούρκος υπουρ­γός.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.