ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρέγκλινγκ: Οι παροχές Τσίπρα δεν θα επηρεάσουν τους στόχους

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ρεγκλινγκ
Μέγεθος γραμμάτων

Τα μέτρα που εξήγ­γει­λε ο έλ­λη­νας πρω­θυ­πουρ­γός για τους χα­μη­λο­συ­ντα­ξιού­χους και τα νησιά που πλήτ­το­νται από την προ­σφυ­γι­κή κρίση δεν ανα­μέ­νε­ται να επη­ρε­ά­σουν τους στό­χους του προ­γράμ­μα­τος για τα έτη 2017 και 2018, δή­λω­σε ο επι­κε­φα­λής του ESM, Κλά­ους Ρέ­γκλινγκ μι­λώ­ντας στην ισπα­νι­κή εφη­με­ρί­δα El Mundo.

Σε συ­νέ­ντευ­ξή του στην ισπα­νι­κή εφη­με­ρί­δα El Mundo ο Ρέ­γκλινγκ ανέ­φε­ρε ότι οι θε­σμοί κα­τέ­λη­ξαν στο συ­μπέ­ρα­σμα ότι οι εξαγ­γε­λί­ες Τσί­πρα εγεί­ρουν ση­μα­ντι­κή ανη­συ­χία, ωστό­σο δεν ανα­μέ­νε­ται να αλ­λά­ξουν ση­μα­ντι­κά τους συμ­φω­νη­μέ­νους δη­μο­σιο­νο­μι­κούς στό­χους της επό­με­νης διε­τί­ας.

newsbeast.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.