Ειδήσεις

Ρέγκλινγκ: Οι παροχές Τσίπρα δεν θα επηρεάσουν τους στόχους

ρεγκλινγκ

Τα μέτρα που εξήγγειλε ο έλληνας πρωθυπουργός για τους χαμηλοσυνταξιούχους και τα νησιά που πλήττονται από την προσφυγική κρίση δεν αναμένεται να επηρεάσουν τους στόχους του προγράμματος για τα έτη 2017 και 2018, δήλωσε ο επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα El Mundo.

Σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα El Mundo ο Ρέγκλινγκ ανέφερε ότι οι θεσμοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι εξαγγελίες Τσίπρα εγείρουν σημαντική ανησυχία, ωστόσο δεν αναμένεται να αλλάξουν σημαντικά τους συμφωνημένους δημοσιονομικούς στόχους της επόμενης διετίας.

newsbeast.gr

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.