Τοπικές Ειδήσεις

Τιμήθηκαν 23 επιχειρήσεις στην εκδήλωση του εμπορικού συλλόγου καταστημάτων Κρεμαστής

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του εμπορικού συλλόγου καταστημάτων Κρεμαστής.

Τιμήθηκαν 23 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται περισσότερο από 40 χρόνια .

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η κυρία Μίκα Ιατρίδη βουλευτής Δωδεκανήσου, ο αντιδήμαρχος κ Βασίλης Παπαοικονόμου και ο πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής κ Δράκος Μιχάλης που  δήλωσε πώς κατανοεί τα προβλήματα που υπάρχουν και πως θα βρίσκεται κοντά στον εμπορικό σύλλογο σε ότι χρειαστεί.

Ο πρόεδρος Μιχάλης Δραμουντανής στην ομιλία του ανέφερε:

Δέκα μέρες που έχει ξεκινήσει το νέο εκλογικό ΔΣ του συλλόγου, καταφέραμε σε μικρό χρονικό διάστημα  να τιμήσουμε 23 επιχειρήσεις που προσφέρουν υπηρεσίες εδώ και πολλά χρόνια.

Να δημιουργήσουμε εμπορικό σήμα για τα καταστήματα και της επιχειρήσεις που είναι μέλη.

Στο επόμενο διάστημα θα δημιουργήσουμε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου εκεί θα προβάλλονται όλες οι επιχειρήσεις και τα προϊόντα του χωριού μας. Μέσα από την πλατφόρμα θα μπορεί ο καταναλωτής και ο επισκέπτης του νησιού μας να ενημερώνεται.

Θεωρώ ότι δώσαμε λίγο χαρά στην δύσκολη χρονική περίοδο κρίσης που περνάει το χωριό μας σε  ανθρώπους που προσπαθούν να κρατήσουν τα καταστήματα τους ανοιχτά.

Ενώ άντεξαν την κρίση ξαφνικά βρέθηκε μεγαλύτερο εμπόδιο μπροστά τους που λέγεται γέφυρα Κρεμαστής. Σαν εμπορικός σύλλογος θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να βρεθεί άμεσα  λύση και να ανοιχτεί σύντομα η γέφυρα  για την τουριστική σεζόν ώστε να ξαναδώσει πνοή στο χωριό και στις επιχειρήσεις μας.

Το επόμενο διάστημα θα επιδιώξουμε συναντήσεις με όλους τους φορείς και συλλόγους να σταθούν δίπλα μας και να δώσουν άμεσα λύση!

Για να μην κλείσουν επιχειρήσεις και χαθούν θέσεις εργασίας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου