Την 14-07-2018 το μεσημέρι εντοπίστηκε στην πόλη της Ρόδου, από περιπολούντες αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 20χρονη ημεδαπή να επαιτεί και αφού προσήχθη, βεβαιώθηκε σε βάρος της αντίστοιχη πταισματική παράβαση.
Την 14-07-2018 το μεσημέρι εντοπίστηκε στην πόλη της Ρόδου, από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, 36χρονος αλλοδαπός να επαιτεί και αφού προσήχθη, βεβαιώθηκε σε βάρος του αντίστοιχη πταισματική παράβαση.
Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς σε βάρος 15χρονης ημεδαπής και 16χρονης αλλοδαπής, διότι την 12-07-2018 μετέβησαν σε Ιερό Ναό και σχημάτισαν διάφορα σύμβολα στο εσωτερικό του.
Την 15-07-2018 πρώτες πρωινές ώρες εντοπίστηκε στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 36χρονη αλλοδαπή και αφού προσήχθη, βεβαιώθηκε σε βάρος της πταισματική παράβαση, διότι διαπιστώθηκε ότι εκδιδόταν σε υπαίθριο χώρο.
Την 14 και 15-07-2018 συνελήφθησαν στη Ρόδο:

α) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, 53χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

β) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, δύο ημεδαποί ηλικίας 49 και 58 ετών (άνδρας και γυναίκα) και 19χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι λειτουργούσαν κατά περίπτωση καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

γ) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, 57χρονος ημεδαπός και 47χρονη αλλοδαπή, οι οποίοι λειτουργούσαν κατά περίπτωση καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ανέπτυσσαν τραπεζοκαθίσματα πέραν του προβλεπόμενου αριθμού καταλαμβάνοντας δημόσιο κοινόχρηστο χώρο χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

 

 

Την 14-07-2018 το βράδυ συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 41χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα της Ανακρίτριας Λάρισας σχετικά με υπόθεση απάτης.
Την 15-07-2018 από το Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλειδών Κω εξιχνιάστηκε απάτη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 52χρονου ημεδαπού, ο οποίος την 05-07-2018 εξαπάτησε 60χρονο ημεδαπό και του αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Σχολιασμός άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ