ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στα Μάσσαρι ο τραυματισμός του 7χρονου κοριτσιού από βεγγαλικό

news room 1 λεπτό ανάγνωση
veggalikaa-960x600-1-960x600

Στα Μάσ­σα­ρι, έγινε, ο τραυ­μα­τι­σμός του 7χρο­νου κο­ρι­τσιού, αλ­βα­νι­κής κα­τα­γω­γής, από βεγ­γα­λι­κό, το βράδυ της Ανά­στα­σης και όχι στη Μα­λώ­να, όπως εκ πα­ρα­δρο­μής δη­μο­σί­ευ­σε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η πλη­ρο­φο­ρία που δη­μο­σιο­ποί­η­σε ο πρό­ε­δρος της κοι­νό­τη­τας Μα­λώ­νας κ. Νε­κτά­ριος Μου­στα­κέλ­λης και έκανε τον γύρο της χώρας, συ­νο­δεύ­ε­ται από βί­ντεο που είχε τρα­βη­χτεί πέρσι στο χωριό της Μα­λώ­νας, ενώ φέτος το μόνο πε­ρι­στα­τι­κό που συ­νέ­βη, ήταν όταν νε­α­ρός έριξε βα­ρε­λό­το στο συ­ντρι­βά­νι με απο­τέ­λε­σμα αυτό να κα­τα­στρα­φεί.

Σε κάθε πε­ρί­πτω­ση, το 7χρονο κο­ρί­τσι, έχει επι­στρέ­ψει ήδη σπίτι του, λαμ­βά­νει αγωγή και ακο­λου­θεί τις οδη­γί­ες των θε­ρα­πό­ντων ια­τρών.

Θυ­μί­ζου­με ότι το ΑΠΕ-ΜΠΕ έχει δη­μο­σιεύ­σει τα ακό­λου­θα:

Με εγκαύ­μα­τα στο νο­σο­κο­μείο της Ρόδου με­τα­φέρ­θη­κε το βράδυ της Ανά­στα­σης ένα κο­ρι­τσά­κι 7 χρο­νών. Το κο­ρι­τσά­κι τραυ­μα­τί­στη­κε από βεγ­γα­λι­κό στο χωριό Μα­λώ­να της Ρόδου. Το πε­ρι­στα­τι­κό κα­τήγ­γει­λε με ανα­κοί­νω­ση του ο πρό­ε­δρος της κοι­νό­τη­τας Μα­λώ­νας  Νε­κτά­ριος Μου­στα­κέλ­λης ανα­φέ­ρο­ντας τα εξής: “Σή­με­ρα ένα παιδί 7 χρο­νών δεν θα πάρει την λα­μπά­δα του να πάει στη Ανά­στα­ση…Σή­με­ρα αυτό το παιδί δεν θα τσου­γκρί­σει το κόκ­κι­νο αυγό που με χαρά πε­ρί­με­νε να κάνει…Σή­με­ρα αυτό το παιδί υπο­φέ­ρει στο νο­σο­κο­μείο με εγκαύ­μα­τα…Σή­με­ρα και για αρ­κε­τά χρό­νια ακόμα οι γο­νείς αυτού του παι­διού θα ανη­συ­χούν μην τυχόν και μεί­νουν ση­μά­δια στο προ­σω­πά­κι του…Γιατί ΕΣΥ εχθές δεν σκέ­φτη­κες την πράξη σου ή την σκέ­φτη­κες και είπες “σιγά τί θα γίνει;” κι’ όμως έγινε. Ας σκε­φτού­με σή­με­ρα ότι το κακό μπο­ρεί να γίνει. Ναι, στο έθιμο. Αλλά με ασφά­λεια για τους γύρω μας και την δικιά μας.Καλή Ανά­στα­ση!!Οι σκέ­ψεις όλων μας θα είναι στο κο­ρι­τσά­κι και στη οι­κο­γέ­νειά του».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.