Ειδήσεις

Μειώνονται οι προσλήψεις συμβασιούχων σε Δήμους και Περιφέρειες

Έρχεται μείωση στις προσλήψεις συμβασιούχων σε Δήμους και Περιφέρειες σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών, στην οποία καθορίζεται ο αριθμός των προσλήψεων για το 2014.

Σύμφωνα με το έγγραφό που δημοσιεύτηκε στο «Διαύγεια» ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός των ατόμων που θα προσληφθούν είτε με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου είτε με σύμβαση έργου ανέρχεται σε 5.178 άτομα εκ των οποίων 1152 θα αμείβονται από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους των ΟΤΑ ενώ 4.026 θα απασχοληθούν στο πλαίσιο ερευνητικών, αναπτυξιακών συμβολαίων και συγχρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τρίτους έργων.

Για το 2013 ο µέγιστος επιτρεπόµενος αριθµός εγκρίσεων διαµορφώθηκε σε 5.590 συνολικά, εκ των οποίων οι 1440 αφορούσαν συµβάσεις βαρύνουσες τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους των ΟΤΑ, ενώ οι 4.150 αφορούσαν συµβάσεις στο πλαίσιο ερευνητικών, αναπτυξιακών συµβολαίων και συγχρηµατοδοτούµενων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τρίτους έργων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου